Aslan Muziekcentrum is een culturele instelling met het ANBI kenmerk. Dit betekent dat het voor particulieren en bedrijven fiscaal aantrekkelijk is om aan de instelling te doneren.

Door uw gift draagt u eraan bij dat de cursusprijzen relatief laag gehouden kunnen worden en de leerlingen het cursusjaar kunnen afsluiten met een optreden voor publiek op onze locatie aan de Louis Bouwmeesterstraat..

Jaarlijks volgen ruim 300 kinderen uit Amsterdam West en Nieuw-West muziek-, dans- en theaterles in onze muziekschool aan de Corantijnstraat en de Louis Bouwmeesterstraat. Wij volgen met trots hun muzikale ontwikkeling en het plezier dat ze hierbij uitstralen. Vind u het ook belangrijk dat kinderen zich muzikaal kunnen ontwikkelen en draagt u daar graag uw steentje aan bij? Doneer dan hier:

mudans 7050

Voor particulieren

mudans 7818

Voor bedrijven

Wij danken u zeer voor uw steun en zien u graag bij het Mudans Festival, de jaarlijkse eindpresentatie op onze locatie aan de Louis Bouwmeesterstraat 214.

U kunt ons ook steunen door uw instrumenten of oude lesboeken te doneren. Dit kan op de muziekschool of neemt u hierover contact op via 020-6124446 of info@aslanmuziek.nl.