Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

maart 2019

Eindpresentatie Muziek & Dans voor kleuters

21 maart | 15:40 - 16:00

Het eerste blok van de cursus Muziek & Dans voor Kleuters op locatie Het Bovenland wordt feestelijk afgesloten met een presentatie voor de ouders. Ook de andere leerlingen die les hebben op Het Bovenland zijn van harte welkom!

Meer weten »

Muzikale kleutervoorstelling

30 maart | 13:00 - 14:00

Op 30 maart geeft de liedjestovenaar eenmalig een muzikale kleutervoorstelling voor alle leerlingen van Aslan Muziekcentrum. Ook de jongste leerlingen die les hebben op locatie Het Bovenland en Houthaven via het project Muziek in mijn Buurt zijn uitgenodigd. Tijdens deze interactieve voorstelling worden de kinderen ondergedompeld in de muziek en dans van verschillende landen. Aanvang: 13:00, locatie Corantijnstraat 9, gratis toegang. Aanmelden voorstelling>  

Meer weten »
april 2019

Kennismakingstraining Aslan Opleiding Muziekeducatie

8 april | 19:00 - 20:00

Kom op maandag 8 april naar de Kennismakingstraining van de Aslan Opleiding Muziekeducatie en maak kennis met de sfeer en werkwijze van Aslan Muziekcentrum, ontmoet de docenten en huidige studenten. Tijdens deze kennismakingstraining vindt ook de praktijktoelating plaats voor nieuwe studenten. Binnen de Post-hbo opleiding word je tijdens 25 lesweken als professional gecoacht om muziekles te geven aan alle leerjaren van het primair onderwijs. Daarnaast leer je in je muziekles percussie, cultureel divers repertoire, non-verbale communicatie, verschillende muzikale domeinen en vakoverstijgende strategieën in…

Meer weten »
mei 2019

Aslan Verdiepingsweekend PO & VO

17 mei | 08:00 - 19 mei | 17:00

Tijdens dit vierdiepingsweekend vol muziek, dans, theater en inspiratie verzorgen zowel trainers van Aslan Muziekcentrum als externe trainers verdiepende workshops op het gebied van wereldzang, -dans, -percussie en interdisciplinaire muziek-, theater- en danslessen.

Meer weten »
juni 2019

Audities voor Talentgroepen

5 juni | 15:00 - 16:00

Kom auditie doen voor een van de vele talentgroepen zoals dansgroep, musicalgroep, popband, theatergroep, koor of percussiegroep. Meld je aan via het aanmeldformulier.

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen