Draagt u muziek- en dansles een warm hart toe? Gunt u kinderen en jongvolwassenen een muzikale verrijking waarbij diversiteit, leren door doen en talentontwikkeling centraal staan? Dan kunt u ons steunen door een eenmalige of periodieke gift de doneren. Naast dat u onze instelling steunt om de muziek- en danslessen toegankelijk te houden, kunt u zelf fiscaal voordeel halen uit uw gift. Voor meer informatie zie www.belastingdienst.nl.

Donaties ten behoeve van Aslan Muziekcentrum kunnen via onderstaande keuzes uitgevoerd worden. Na het invullen van het donatieformulier en het voldoen van de betaling ontvangt u een betaalbewijs. In het geval van een periodieke gift, ontvangt u met het betaalbewijs een donatieovereenkomst.

Sponsoring
Bent u opzoek naar een manier om uw bedrijfsprofiel te versterken? Wilt u uw maatschappelijke betrokkenheid een gezicht geven door onze instelling financieel te steunen? Neem dan contact met ons op voor een sponsorvoorstel op maat, via 020-6124446 of taniabarkhuis@aslanmuziek.nl.