Vanaf donderdag 19 september gaat de Aslan Opleiding Muziekeducatie weer van start. Deze post-hbo-opleiding is speciaal voor muziekdocenten en muzikanten die verdieping zoeken op het gebied van muziekeducatie in alle leerjaren van het primair onderwijs. Op dinsdag 9 juli kun je van 19:00-20:45 kennismaken met de opleiding en praktijktoelating doen. Je volgt een aantal workshops en ontmoet de docenten en oud-studenten. Tijdens deze training vindt ook de praktijktoelating plaats voor nieuwe studenten.

Binnen de Post-hbo Aslan Opleiding Muziekeducatie word je tijdens 25 lesdagen als professional gecoacht om muziekles te geven aan alle leerjaren van het primair onderwijs. Daarnaast leer je in je muziekles percussie, cultureel divers repertoire, non-verbale communicatie, verschillende muzikale domeinen en vakoverstijgende strategieën in te zetten. Het nieuwe seizoen start op 19 september 2019.

Programma
18:45-19:00 | Inloop met koffie/thee
19:00-19:20 | Diverse workshops door docenten van Aslan Muziekcentrum
19:20-19:25 | Korte toelichting Aslan Opleiding Muziekeducatie
19:25-20:15 | Uitwisseling ‘best practice’ (5 min per deelnemer)
20:15-20:45 | Netwerkdrankje en persoonlijke vragen

Aanmelden:

Aanmelden Meeloopochtend Aslan Opleiding Muziekeducatie 13 februari
reCAPTCHA is required.

Muziek Talent Express Digitaal

GRATIS DEMO MUZIEK TALENT EXPRESS DIGITAAL
Geef je muziekles op een basisschool en wil je je leerlingen graag laten kennismaken met liedjes uit verschillende culturen? Muziek Talent Express Digitaal  is een handig hulpmiddel om kwalitatief goede muziekles te geven met liedmateriaal uit álle werelddelen. Met meer dan 150 liedjes kun je aan de slag! Check hier de flyer > 
Meer info > 

Vraag hier de demoversie aan met zes uitgewerkte lessen om uit te proberen.

Praktische info

dinsdag 9 juli | 19:00-20:45

Meer informatie