Wat is Muziek Talent Express Digitaal?
Geef je muziekles op een school en wil je je leerlingen graag laten kennismaken met liedjes uit verschillende culturen? Muziek Talent Express Digitaal is de nieuwe online ondersteuning van de succesvolle muziekmethode Muziek Talent Express van Aslan Muziekcentrum. Een complete leerlijn muziek voor groep 1 tot en met 8 van het primair onderwijs. Muziek Talent Express Digitaal bestaat uit:
– 150 liederen uit alle werelddelen.
– Inspirerende en uitdagende opdrachten en oefeningen.
– Extra lesmateriaal en toevoegingen, zoals:
– Lesmateriaal Op Muziek kan je Rekenen
– Dansvideo’s
– Theateroefeningen
– Thema’s per les

Voor wie?
basisscholen, zelfstandig muziekdocenten, culturele instellingen, opleidingen

Hoe werkt het?
Op de site vind je alle liedjes en lessen van de Muziek Talent Express. Regelmatig wordt de site aangevuld met nieuw prikkelend lesmateriaal, zoals liederen en een digitale kaartenkist. De liedpagina’s bestaan uit bladmuziek, liedteksten, lessuggesties en bijlagen. De lessuggesties zijn onderverdeeld in muzikale domeinen en sluiten aan bij de competenties die we hebben geformuleerd voor ieder leerjaar. Al het materiaal is beschikbaar via een inlogsysteem voor een digibord en computer op school of thuis, waardoor iedereen met de methode aan de slag kan. Bij het afnemen van het jaarabonnement Muziek Talent Express Digitaal Plus ontvang je tevens het praktijkboek Muziek Talent Express.

Jaarabonnementen & tarieven
We bieden twee jaarabonnementen:

Muziek Talent Express Digitaal
* toegang tot de website Muziek Talent Express Digitaal

Muziek Talent Express Digitaal Plus *
* toegang tot de website Muziek Talent Express Digitaal
* praktijkboek Muziek Talent Express

Voor iedere doelgroep – zelfstandig muziekdocent / basisschool / culturele instelling of opleiding – is een passend jaarabonnement. Voor de verschillende abonnementsvormen en tarieven of om meteen te bestellen zie deze link.

* Bij het Muziek Talent Express Digitaal Plus pakket ontvang je 25 euro korting op een dagtraining van Aslan Muziekcentrum naar keuze.

Gratis demo versie
Wil je Muziek Talent Express Digitaal eerst uitproberen? Klik hier om een gratis demo aan te vragen.

Aanmelden Muziek Talent Express Digitaal Demo