Een praktische en intensieve training waarbij je kennis maakt met de rijke Oosterse dans- en muziektraditie. Je werkt aan verschillende choreografieën en aan verbetering van je danstechnieken. Ook leer je traditionele oriëntaalse bewegingen en hedendaagse dansvormen met elkaar te combineren. De trainer haalt haar inspiratie uit verschillende Oosterse landen.

Inhoud:
De trainer Zuhal Gezik werkt met een activerende didactiek en veel gevoel voor methodiek. Haar workshops zijn muzikaal, persoonlijk, activerend en meteen toepasbaar. Ze zal aan de hand van een aantal dansen onder begeleiding van haar saz bewegingen aanleren in diverse maatsoorten en talen. De aanpak voor de dansen krijgt u in een hand-out mee, zodat je het thuis nog eens rustig kunt oefenen. Laat je uit je comfortzone halen en dans, zing en klap mee met een 5/8 maat!

Werkwijze van Aslan Muziekcentrum
Een activerende didactiek en een inzicht in methodiek voor ontwikkeling van sociale competentie waarmee cursisten leren werken aan zinvolle activiteiten vanuit bekende en alledaagse praktijk. De trainingen van Aslan staan voor: muzikaal, duurzaam, persoonlijk, activerend, meteen toepasbaar.

Voor wie:
conservatoria, dansopleidingen, pabo’s, culturele opleidingen, centra voor de kunsten, muziek- en dansscholen en basisscholen

Praktische info:
Dag en tijd: in overleg
Tarief: in overleg
Locatie: Aslan Muziekcentrum of op locatie naar wens

Doelstellingen (afhankelijk van de duur van de training):
– Je leert verschillende regionale dansen toepassen in je lespraktijk;
– Je maakt kennis met dansen met onregelmatige maatsoorten;
– Je leert de eerste stappen om non-verbaal en te werken in de dansles.

Na het volgen van deze training:
– Kun je nieuwe les-ideeën, werkvormen en repertoire gebruiken voor je eigen lespraktijk;
– Heb je je visie op werelddans verscherpt;
– heb je je netwerk in de muziek uit diverse culturen uitgebreid.

Interesse:
Vraag een vrijblijvende offerte aan door onderstaand formulier in te vullen of contact op te nemen met Priya Keet via priyakeet@aslanmuziek.nl of 020-6124446.

Aanmelden Training Oosterse danstraditie
reCAPTCHA is required.