(El./Bas-)Gitaar & Ukelele
 

Ik ben gestart met gitaarspelen op zesjarige leeftijd en heb de basisbeginselen op de gitaar geleerd van mijn moeder. Vanaf mijn twaalfde ging ik naar een muziekschool om de technieken van het klassieke gitaarspel te leren. De jaren daarna heb ik uitvoeringen gedaan zowel solo als in ensembles op verschillende muziekscholen en openbare podia. Daarnaast componeerde ik mijn eigen muziek voor klassiek gitaar.

Op achttienjarige leeftijd ben ik gestart met het geven van gitaarles. Daarnaast ben ik elektrische gitaar gaan spelen en componeer ik muziek voor mijn band waarin pop/rock, jazz, metal en klassieke invloeden samenkomen. Met deze band heb ik verschillende popprijzen gewonnen waaronder de Rob Acda Award in 2008. Een jaar later heb ik met de band onze eerste cd uitgebracht waarin we samen hebben gewerkt met topproducer Oscar Holleman (bekend van o.a. Within Temptation en Krezip).

Vanaf september 2010 geef ik gitaarles bij het Aslan Muziekcentrum en het Muziek Educatie Centrum in Amsterdam. Ik vind het belangrijk dat leerlingen plezier hebben in gitaarspelen en geïnspireerd raken door de muziek.