Muziek Talent Express & Cultuurcoach
 
Nikolai is opgegroeid met veel muziek om zich heen. Zijn vader nam hem veel mij naar zijn optredens en theater programma’s. Vanaf zijn twaalfde bezig met spelen in bandjes en met het schrijven van muziek. In de metal scene Is hij erg actief met voorheen met Hammer Of Dawn als bassist. Op dit moment speelt hij als lead zanger/bassist bij de alt-metal band Molton Grove. Aan de andere kant van het spectrum van muziek genres is Nikolai ook reggae/dub muziek aan het produceren onder de naam Rusty Vibrations. Hier zijn tot nu toe een aantal singles en dub versies van uitgekomen. Op het Speciaal onderwijs is Nikolai 5 jaar aan het werk als persoonlijk begeleider. In de klas of individueel. De laatste jaren geeft hij ook muziekles in de klas. 
 
“Met muziek kan ik veel contact zoeken met leerlingen die moeite hebben met verbale communicatie. De kinderen hebben veel kwaliteiten die met muziek naar boven komen. 
Ik heb gekozen om bij Aslan te werken omdat ik meer diepgang wil hebben in mijn muzieklessen en dit vakbekwaam wil doen. Aslan bied voor mij de perfecte benadering en lesmateriaal die ik kan gebruiken tijdens een muziekles. Ik ben bij Aslan aan het werk als MTE docent en als cultuurcoach. Ik streef naar een leuke culturele omgeving voor de kinderen op de scholen waar ik werkzaam ben. Iedereen heeft creatieve kwaliteiten! Laten we ze naar boven halen.”