Muziek, Dans & Theater in mijn Buurt

Locatie: Pro Rege Noorderhof

Op Pro Rege Noorderhof (Louis Couperusstraat 131) kan je de volgende cursussen volgen:

Piano | maandag | 14:15-15:15 uur | voor leerlingen uit groep 3, 4 & 5 | docent: Ernest Dobber

Tijdens de pianolessen speel je liedjes in verschillende muziekstijlen: van klassieke muziek tot pop en muziek uit verschillende culturen. Je leert nieuwe composities te spelen, die speciaal voor jou zijn gemaakt of misschien zelfs wel door jou geschreven zijn!

Klik hier om je in te schrijven

Dans | dinsdag | 14:15-15:15 | voor leerlingen uit groep 5, 6, 7 & 8 | docent: Debbie Huisman

Altijd al verschillende dansstijlen willen ontdekken? Dat kan nu in deze streetdance les! Maak kennis met verschillende stijlen binnen de urban dansstijlen. Bij onze streetdance lessen komen verschillende invloeden aan bod: breakdance, popping, afro dance, jazz, lyrical hiphop. Deze stijlen worden allemaal verenigd in een intensieve les voor iedereen die zin heeft om lekker te dansen!

Klik hier om je in te schrijven

Het is zover! De dansleerlingen zullen het laatste kwartier van hun les op dinsdag 11 juni om 15:00 en de pianoleerlingen het laatste kwartier van hun les op maandag 1 juli om 15:00 een optreden geven aan familie, vrienden en klasgenoten. Kom en geniet mee!

Kosten

Heb je een Stadspas of verdienen je ouders tot 150% van het minimum loon dan kom je in aanmerking voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur of ‘n Scholierenvergoeding. Dan wordt het cursusjaar (deels) vergoed door het Jeugdfonds Sport & Cultuur (mits er dit schooljaar nog geen aanvraag is gedaan). Aslan Muziekcentrum vraagt de vergoeding aan bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

LET OP: op sommige scholen vergoedt de school het lesgeld voor leerlingen die niet in aanmerking komen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Vraag dit dan na bij je cultuurcoach of muziekdocent!

Vragen?

# Voor vragen, neem dan via Aylinakdag@aslanmuziek.nl contact op met je cultuurcoach Aylin Akdag