Muziek, Dans & Theater in mijn Buurt

Locatie: Lukasschool

Op de Lukasschool (Notweg 32) kan je de volgende cursussen volgen:

Gitaar | donderdag | 14:30-15:15 uur | voor leerlingen uit groep 5, 6, 7 & 8 | docent: Femke van Duijn

De gitaar is een van de bekendste snaarinstrumenten; het is een veelzijdig instrument en het kan zowel de rol van solist als begeleider innemen. Veel stijlen, zoals de blues, pop, rock ’n’ roll, flamenco, klassieke muziek, wereldmuziek, jazz en hedendaagse muziek worden erop vertolkt.

Klik hier om je in te schrijven

Piano | maandag | 14:30-15:15 uur & 15:15-16:00 uur | voor leerlingen uit groep 5, 6, 7 & 8 | docent: Femke van Duijn

Tijdens de pianolessen speel je liedjes in verschillende muziekstijlen: van klassieke muziek tot pop en muziek uit verschillende culturen. Je leert nieuwe composities te spelen, die speciaal voor jou zijn gemaakt of misschien zelfs wel door jou geschreven zijn!

Klik hier om je in te schrijven

Het is zover! De pianoleerlingen zullen maandag 10 juni een optreden geven aan familie, vrienden en klasgenoten.

De groep die les heeft om 14:30 zal presenteren om 15:00
De groep die les heeft om 15:15 zal presenteren om 15:45

De gitaarleerlingen zullen het laatste kwartier van hun les op donderdag 11 juli om 15:00 een optreden geven aan familie, vrienden en klasgenoten. Kom en geniet mee!

Kosten

Heb je een Stadspas of verdienen je ouders tot 150% van het minimum loon dan kom je in aanmerking voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur of ‘n Scholierenvergoeding. Dan wordt het cursusjaar (deels) vergoed door het Jeugdfonds Sport & Cultuur (mits er dit schooljaar nog geen aanvraag is gedaan). Aslan Muziekcentrum vraagt de vergoeding aan bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

LET OP: op sommige scholen vergoedt de school het lesgeld voor leerlingen die niet in aanmerking komen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Vraag dit dan na bij je cultuurcoach of muziekdocent!

Vragen?

# voor vragen, neem dan contact op met je cultuurcoach Hannah Krol via hannah.krol@askoscholen.nl