Muziek, Dans & Theater in mijn Buurt

Locatie: Fiep Westendorp

Op Fiep Westendorp (Overschiestraat 168 D) kan je de volgende cursus volgen:

Gitaar | woensdag | 12:45-13:45 uur | voor leerlingen uit groep 5, 6, 7 & 8 | docent: Ernest Dobber

De gitaar is een van de bekendste snaarinstrumenten; het is een veelzijdig instrument en het kan zowel de rol van solist als begeleider innemen. Veel stijlen, zoals de blues, pop, rock ’n’ roll, flamenco, klassieke muziek, wereldmuziek, jazz en hedendaagse muziek worden erop vertolkt.

Klik hier om je in te schrijven

Het is zover! De gitaarleerlingen zullen het laatste kwartier van hun les op woensdag 29 mei om 13:30 een optreden geven aan familie, vrienden en klasgenoten. Kom en geniet mee!

Kosten

Heb je een Stadspas of verdienen je ouders tot 150% van het minimum loon dan kom je in aanmerking voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur of ‘n Scholierenvergoeding. Dan wordt het cursusjaar (deels) vergoed door het Jeugdfonds Sport & Cultuur (mits er dit schooljaar nog geen aanvraag is gedaan). Aslan Muziekcentrum vraagt de vergoeding aan bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

LET OP: op sommige scholen vergoedt de school het lesgeld voor leerlingen die niet in aanmerking komen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Vraag dit dan na bij je cultuurcoach of muziekdocent!

Vragen?

# Voor vragen, neem dan via cultuurcoach.fiepwestendorp@aslanmuziek.nl contact op met je cultuurcoach Shaneequa Thelissen