Muziek, Dans & Theater in mijn Buurt

Locatie: De Toekomst

Op De Toekomst (August Allebéplein 7) kan je de volgende cursus volgen:

Muziek en dans voor kleuters | woensdag |12:30-13:30 uur | voor leerlingen uit groep 1, 2, 3 & 4 | docent: Henrik Holm

Hou je ook zo van dansen en muziek maken? In deze wereldreis langs instrumenten leren we samen te spelen en dansen. Welke ritmes en klanken zijn er en welke liedjes zitten er in een instrument? We maken kennis met een aantal muziekinstrumenten en verschillende soorten dansen. Zo kan je ontdekken wat je mooi en leuk vindt. In verschillende werelddelen gaan we op avontuur. Ga je met ons mee?

Klik hier om je in te schrijven

Het is zover! De muziek- en dansleerlingen zullen het laatste kwartier van hun les op woensdag 15 mei om 13:15 een optreden geven aan familie, vrienden en klasgenoten. Kom en geniet mee!

Kosten

Heb je een Stadspas of verdienen je ouders tot 150% van het minimum loon dan kom je in aanmerking voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur of ‘n Scholierenvergoeding. Dan wordt het cursusjaar (deels) vergoed door het Jeugdfonds Sport & Cultuur (mits er dit schooljaar nog geen aanvraag is gedaan). Aslan Muziekcentrum vraagt de vergoeding aan bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

LET OP: op sommige scholen vergoedt de school het lesgeld voor leerlingen die niet in aanmerking komen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Vraag dit dan na bij je cultuurcoach of muziekdocent!

Vragen?

# Voor vragen, neem dan via Alisaluzi@aslanmuziek.nl contact op met cultuurcoach Alisa Opari Luzi