Muziek, Dans & Theater in mijn Buurt

Locatie: Louis Bouwmeesterschool

Op de Louis Bouwmeesterschool (Louis Bouwmeesterstraat 14) kan je de volgende cursussen volgen:

Ableton | woensdag | lestijd nader te bepalen | 12 t/m 16 jaar | docent: Dennis Bordeaux

Beats maken, mixen, produceren, componeren, improviseren en nog veel meer kan tijdens de cursus Ableton. Je gaat een jaar aan de slag met Ableton Live en Ableton Push. Ableton Push is een sound pad, speciaal ontworpen voor Ableton Live, waarmee je op een redelijk eenvoudige manier een eigen song kunnen ontwerpen. Aan het einde van het jaar kun je o.a. een remix maken, mixen en een eigen beat maken. De nummers worden opgenomen zodat iedereen zijn eigen werk online kan beluisteren!

Klik hier om je in te schrijven

Kleuterdans | donderdag | 15:30-16:15 uur | 4 t/m 6 jaar | docent: Martje Mol

Kun jij maar moeilijk stil blijven staan als je muziek hoort? Willen jouw voeten en lijf dan meteen aan het dansen slaan? Houd jij er ook zo van om de ene keer te kunnen fladderen als een vlinder, en de andere keer juist te sluipen als een kat? Of gewoon lekker hoog op je tenen te trippelen? Ja? Dán ben je hier op de juiste plek, want bij Kleuterdans gebeurt het allemaal! We gaan dansen, springen, draaien en huppelen!

Klik hier om je in te schrijven

Kosten

Heb je een Stadspas of verdienen je ouders tot 150% van het minimum loon dan kom je in aanmerking voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur of ‘n Scholierenvergoeding. Dan wordt het cursusjaar (deels) vergoed door het Jeugdfonds Sport & Cultuur (mits er dit schooljaar nog geen aanvraag is gedaan). Aslan Muziekcentrum vraagt de vergoeding aan bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

LET OP: op sommige scholen vergoedt de school het lesgeld voor leerlingen die niet in aanmerking komen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Vraag dit dan na bij je cultuurcoach of muziekdocent!

Vragen?

# Voor vragen, neem dan contact op met Sanne Potters bij Aslan Muziekcentrum:
sannepotters@aslanmuziek.nl