Ben je 16 jaar of ouder? Denk je dat je genoeg kwaliteit en mogelijkheden hebt om toelating te kunnen doen voor een van de kunstvakopleidingen? Meld je dan aan voor de Vooropleiding Kunstvakopleiding. Het doel van deze opleiding is het begeleiden van leerlingen naar zowel uitvoerende excellence, creërend talent/podiumkunstenaar als docerend kunstenaar in spé. Het gaat om een opleiding op maat, waarin de leerling individueel gecoacht wordt om zich optimaal voor te bereiden op een Kunstvakopleiding. Wij kijken naar jouw ontwikkelingsmogelijkheden en vinden je passie en focus belangrijk.

Wij staan borg voor jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden je een verdiepend programma met privélessen, muziektheorie, samenspel in een talentgroep. Ook krijg je de kans om als coach talentgroepen van de Aslan Academie Junior en Aslan Academie Opleiding te begeleiden. Wij ondersteunen je om de juiste keuze te maken voor de audities van een kunstvakopleiding en werken nauw samen met MBO- en HBO-vervolgopleidingen van Nederland.

Inhoud programma:

– Samenspelen
– Privéles
– Muziektheorie & muziekgeschiedenis
– Masterclasses en workshops
– Bezoek podia en kunstvakopleidingen
– Meerdere optredens per jaar.

Praktische info

leeftijd: vanaf 16 jaar
duur: jaarcursus, programma op maat
start: in overleg (individueel programma, alleen voor huidige Academie-leerlingen)
cursusprijs:
<21 jaar € 1.610,-
>21 jaar € 1.960,-
locatie: in overleg

Data

Om toegelaten te worden moet je wel eerst auditie doen. Meld je aan via de knop bovenaan deze pagina. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Auditie-data

– Motivatie en enthousiasme

– Muzikaliteit en gehoor (melodie, ritme, harmonie)

– Je speelt, zingt en/of danst

– Je kunt bladmuziek lezen

– Je kent (de basis van) muziektheorie

– Pluspunt: Je hebt ervaring met digitale muziekprogramma’s 

Vragen?

Neem contact op met Florian Hoven voor meer informatie.

Talentcoach: zit je op de Aslan Academie en wil je van musiceren je beroep maken? Neem dan contact op met Aslan Muziekcentrum. We kunnen je helpen bij je voorbereiding voor toelating aan een vervolgopleiding.
Mail naar: florianhoven@aslanmuziek.nl 

Partners