Heeft u een waardebon ontvangen voor het Kindpakket van Dienst Werk en Inkomen?

Dan kunt u deze bij Aslan Muziekcentrum besteden.

Uw zoon/dochter kan uit het onderstaande aanbod kiezen. Voor meer informatie of aanmelden: info@aslanmuziek.nl / 020-6124446

Piano privéles

De piano is een van de meest bekende instrumenten wereldwijd. De piano wordt ook nog steeds als toonaangevend gezien zowel binnen de klassieke muziek als binnen de jazzmuziek. Een prachtig en zeer veelzijdig instrument! In onze pianolessen maak je kennis met allerlei verschillende muziekstijlen, afhankelijk van je wensen en je vaardigheden. Ook worden er nieuwe composities gespeeld die speciaal voor jou worden gemaakt.

Duur: 6 weken, 30 min per week
Tijd: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Tijd in overleg.

Viool privéles

Iedereen kent de viool. In de vioollessen maak je kennis met westerse muziekstijlen en óók met oosterse muziekstijlen: stijlen die je bekend en minder bekend in de oren zullen klinken. Je leert diverse speel- en strijktechnieken om je dit instrument zo vertrouwd mogelijk te maken.

Duur: 6 weken, 30 min per week
Tijd: dinsdag, woensdag, donderdag. Tijd in overleg.

 Zang privéles

Zang is een heerlijk instrument waar we allemaal over beschikken. In de zanglessen zal worden gewerkt aan het ontwikkelen van een goede zangtechniek in verschillende muziekstijlen: jazz, pop, klassiek en folkloristisch. Ontdek je stem en beleef plezier aan het hebben van een mooi timbre!

Duur: 6 weken, 30 min per week
Tijd: donderdag. Tijd in overleg.

Gitaar groepsles

In deze cursus voor beginners leer je alles over de gitaar: wat zijn de fretten en hoe stem je een gitaar op je gehoor? Je krijgt les in verschillende muziekstijlen en wie weet speel je na deze cursus wel een lied van je favoriete muziekidool na!

Duur: 8 weken, 50 min per week
Tijd: Datum en tijd nader te bepalen.

Saz groepsles

De saz is een oosterse langhalsluit en wordt in twee stijlen onderwezen: bozuk en bağlama. De saz is een veel bespeeld instrument in Anatolië, de Balkan en het Midden-Oosten. Het instrument lijkt op een ‘gewone’ gitaar, maar heeft hele andere klanken. Ontdek dit mooie instrument!

Duur: 8 weken, 50 min per week
Tijd: zondag. Tijd nader te bepalen.

Percussie groepsles

In deze beginnerscursus trommel je op twee verschillende soorten trommels: op de djembé uit Afrika en op de oosterse darbuka. Je leert verschillende ritmes spelen, die na deze cursus als een echte trommelaar uit jouw handen zullen spetteren!

Duur: 8 weken, 50 min per week
Tijd: Datum en tijd nader te bepalen.
Kom leren zingen, dansen of een instrument bespelen! Samen of in je eentje. Ervaar het plezier van muziek maken. Leer je favoriete liedjes en oefen met optreden voor publiek. Zie je jezelf later als professioneel musicus? Onze enthousiaste docenten begeleiden je graag verder!

 

Voor meer informatie en aanmeldingen: info@aslanmuziek.nl / 020-6124446