Voor kinderen en jongeren met veel talent en motivatie op het gebied van Theater, zang en dans is er nu Musical of Aslan! Samen met andere getalenteerde leerlingen leer je hoe het is om een echte musicalster te worden! In heel de wereld is er theater, zang en dans en in deze talent klas combineren we deze drie dingen! In de Musical of Aslan werk je naar een grote muziektheaterproductie toe, ga je op uitwisseling om je te verdiepen hoe het leven van een professionele acteur of actrice is! Vind je toneelspelen, dansen en theater heel leuk en durf je jezelf te laten zien op het podium? Dan is deze talentklas echt iets voor jou!

Visie Theateronderwijs
Klik hier voor de visie van het theateronderwijs.

Praktische info

leeftijd: v.a. 10 jaar
niveau: gevorderden. Na aanmelding zal contact met je opgenomen worden om een auditie te doen. Tijdens deze auditie bereid je een kort toneelstukje voor, die je aan de jury laat zien.
docent: Roseanne Meijer

start: september 2019
cursusprijs: €210,- *
locatie: Corantijnstraat 9

* Volg je al een instrumentale cursus of privézangles op Aslan Muziekcentrum, dan betaal je € 105,- voor deelname aan The Musical of Aslan.

Data

dag & tijd: vrijdag 16:10-17:10
duur: cursusjaar, wekelijkse les

Data

auditie: om toegelaten te worden moet je wel eerst auditie doen. Eerst volgende audities zijn op zondag 25 augustus 2019. Interesse? Meld je aan via dit aanmeldformulier.

Vragen?

Mail naar: info@aslanmuziek.nl