Voor kinderen en jongeren met veel talent en motivatie op het gebied van Theater, zang en dans is er nu Musical of Aslan! Samen met andere getalenteerde leerlingen leer je hoe het is om een echte musicalster te worden! In heel de wereld is er theater, zang en dans en in deze talent klas combineren we deze drie dingen! In de Musical of Aslan werk je naar een grote muziektheaterproductie toe, ga je op uitwisseling om je te verdiepen hoe het leven van een professionele acteur of actrice is! Vind je toneelspelen, dansen en theater heel leuk en durf je jezelf te laten zien op het podium? Dan is deze talentklas echt iets voor jou!

Visie Theateronderwijs
Klik hier voor de visie van het theateronderwijs.

Praktische info

leeftijd: v.a. 10 jaar
Duur: cursusjaar, wekelijkse cursus
niveau: gevorderden. Na aanmelding zal contact met je opgenomen worden om een auditie te doen. Tijdens deze auditie bereid je een kort toneelstukje voor, die je aan de jury laat zien.
start: vrijdag 3 september 2021
cursusprijs: €210,- *
locatie:
Locatie Nieuw-West, Louis Bouwmeesterstraat 214

* Volg je al een instrumentale cursus of privézangles op Aslan Muziekcentrum, dan betaal je € 105,- voor deelname aan The Musical of Aslan.

Data

dag & tijd: vrijdag 17:00-18:15

Data

auditie: om toegelaten te worden moet je wel eerst auditie doen. Voor meer informatie en data van eerstvolgende audities klik hier.

Vragen?

Mail naar: info@aslanmuziek.nl