Zit er meer muziek, dans of theater in je? Speel, dans of zing je graag samen met anderen? Ben je tussen de 7 en 14 jaar? De Aslan Academie Junior is dan echt iets voor jou! We bieden een wekelijks, uitdagend programma met privélessen
en muziektheorie. Daarnaast ga je wekelijks samenspelen in een of meerdere van de volgende talentgroepen: The Voice of Aslan (vocaal), The Moves of Aslan (dans), The Sound of Aslan (band), Aslan Talentorkest (diverse stijlen, zoals klassiek, klezmer), De Trommelclub (percussie), Theater Talentklas, The Musical of Aslan en Orient Connection Junior. Ook volg je jaarlijks een aantal inspirerende masterclasses van artiesten en professionals uit het culturele werkveld en ga je op bezoek bij verschillende concert- en theaterzalen en kunstvakopleidingen, zoals Codarts.

De opleiding bestaat wekelijks uit:

– Muziek, dans of theater in groepsverband
– Muziektheorie
– Academieles (masterclasses/workshops)
– Privéles (muziek)
– Bezoek podia en kunstvakopleidingen  (o.a. Conservatorium van Amsterdam, Codarts, Muziekgebouw aan ‘t IJ, HKU Muziek & Technologie, Nationale Opera en Ballet)
– Optredens (meerdere optredens per jaar)

Talentcoach: zit je op de Aslan Academie en wil je van musiceren je beroep maken? Neem dan contact op met de talentcoach van Aslan Muziekcentrum. De talentcoach helpt je bij je voorbereiding voor toelating aan een vervolgopleiding.
voor muziek, mail: roosjeblenckers@aslanmuziek.nl
voor dans, mail: EvaLucaPouwer@aslanmuziek.nl
voor theater, mail: roosjeblenckers@aslanmuziek.nl

Samenwerkingspartners Aslan Academie:

Praktische info

leeftijd: 7 t/m 14 jaar
duur: jaarcursus, wekelijks les
start: vrijdag 28 augustus 2020
cursusprijs: € 770,- (incl. privéles)
locatie:
Locatie West, Corantijnstraat 9

Data

dag & tijd: vrijdag, tijd in overleg

Auditie

auditie: om toegelaten te worden moet je wel eerst auditie doen. Voor meer informatie en data van eerstvolgende audities klik hier.

Vragen?

Mail naar: info@aslanmuziek.nl