Wat en voor wie is de Muziek Talent Express Digitaal?
Geef je muziekles op een school en wil je je leerlingen graag laten kennismaken met liedjes uit verschillende culturen? Muziek Talent Express Digitaal is een nieuw hulpmiddel voor basisscholen, muziekdocenten, culturele instellingen en opleidingen om muziekles te geven met intercultureel repertoire. Muziek Talent Express Digitaal is de online ondersteuning van de succesvolle muziekmethode Muziek Talent Express. Een doorlopende leerlijn muziek voor de muziekdocent voor groep 1 tot en met 8 van het primair onderwijs. Uniek aan deze (online) muziekmethode is de nadruk op liedmateriaal uit alle werelddelen.

Hoe werkt de Muziek Talent Express Digitaal?
De site biedt repertoire aan van meer dan 150 liedjes uit alle vijf de continenten. Regelmatig wordt de site aangevuld met nieuw lesmateriaal, zoals dansfilmpjes, Op Muziek kan je Rekenen en nieuwe liederen. Voor elke groep zijn competenties geformuleerd waaraan gedurende het jaar gewerkt kan worden. Per groep zijn 20 liederen uitgewerkt met meerdere lessuggesties, bestaande uit speelstukken, spreekteksten, (grafische) partituren, dansen, bodypercussies en luistervoorbeelden. Daarnaast is er ook lesmateriaal beschikbaar voor een band of koor. Al het materiaal is beschikbaar via een inlogsysteem voor een digibord en computer op school of thuis, waardoor iedereen met de methode aan de slag kan en docenten het kunnen gebruiken voor hun lesvoorbereiding.

Wil je meer weten over Muziek Talent Express Digitaal? Bekijk een preview:
Homepage
Liedlijst
Liedpagina

Jaarabonnementen & tarieven
We bieden twee jaarabonnementen:

Muziek Talent Express Digitaal
* toegang tot de website Muziek Talent Express Digitaal

Muziek Talent Express Digitaal Plus *
* toegang tot de website Muziek Talent Express Digitaal
* praktijkboek Muziek Talent Express

Voor iedere doelgroep – zelfstandig muziekdocent / basisschool / culturele instelling of opleiding – is een passend jaarabonnement. Voor de verschillende abonnementsvormen en tarieven of om meteen te bestellen zie deze link.

* Bij het Muziek Talent Express Digitaal Plus pakket ontvang je 25 euro korting op een dagtraining van Aslan Muziekcentrum naar keuze.