Muziek Talent Express, kidscursussen
 

Loes (1994) groeit op in een gezin waarin cultuur en kunst dagelijkse kost zijn. Zelf koos ze voor muziek.
Tijdens de algemene muzikale vorming heeft ze vol bewondering gekeken naar haar docente, die op vrijwel ieder instrument iets kon spelen. Toch speelde deze docente het meest op de piano: dus dat koos Loes als hoofdinstrument. Daarnaast zong ze in het kinderkoor. Thuis werd er op alle aanwezige instrumenten een beetje geoefend. Een klein beetje gitaar, een klein beetje blokfluit, een klein beetje accordeon. En bij vrienden op bezoek werd er op de dwarsfluit en de viool geoefend. Na de middelbare school begon ze haar opleiding tot docent muziek aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle. Deze rond ze uiteindelijk af aan het HKU-conservatorium te Utrecht.

Door haar passie voor de vier kunstdisciplines (muziek, theater, dans en beeldende kunst) werkte ze naast haar studie aan het conservatorium veel in de culturele- en kunstzinnige sector. Naast banen als muziekdocente, pianolerares, dirigente en illustrator zet ze zich in Amersfoort graag in voor de expressieve uitingen van de inwoners. Door deze inzet is er een groot creatief netwerk ontstaan waaruit nieuwe projecten zich ontluiken.

Door een kleurrijk karakter en een brede interesse voor alles wat de wereld te bieden heeft is Loes nieuwsgierig. Mede door deze eigenschappen kwam ze in Juni 2019 via haar eindstage bij Aslan terecht. Hier geeft ze met veel plezier les als docent van de Muziek Talent Express.