Post-hbo 2024
 

Niet alleen muziekles, maar ook dans- en theaterles, niet alleen spelen op gitaar, darbuka, ukelele, saz en piano, maar ook met klankstaven, boomwhackers, stokken, tamboerijnen en schelpjes: de opleiding van Aslan Muziekcentrum is een feest aan klanken met een enorm divers repertoire.
De docenten zijn hartelijk, bevlogen en geduldig, staan altijd voor je klaar en weten je zwakke punten te verbeteren en je sterke te onderstrepen. De opleiding is heel efficiënt ingericht. Tijdens elke module, middenbouw, onderbouw en bovenbouw, start je al snel met stages voor de klas waarbij je je opgedane kennis in praktijk kunt brengen, wat mogelijke drempelvrees meteen wegneemt. Je wordt bewapend met praktische tips en tricks van de Aslan-docenten, uit hun jarenlange praktijkervaring. Zo word je de vaardigheid van ‘non verbaal’ lesgeven aangeleerd, wat een geweldig effect heeft op de rust in de klas en op je eigen energielevel.
Ik zal onze lesdagen op donderdag en de confettiregen aan inspiratie gaan missen nu ik de opleiding heb afgerond. Als volwassen studenten werden we weer een beetje kind en Aslan voelt als een warme familie. Ik ben dan ook trots dat ik daar nu deel van mag uitmaken. Door Aslan kan ik voor de klas staan, superleuke diverse muziekles geven en er samen met de kinderen een muzikaal feestje van maken.