Voor iedereen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar
Heb je altijd al muziek willen maken of leren dansen? Woon je in stadsdeel West of Nieuw-West? Dan kun je van januari tot en met juli een naschoolse cursus volgen via Muziek in mijn Buurt. Betaalbaar of zelfs gratis! We bieden op 10 locaties in West en Nieuw-West een kleurrijk en laagdrempelig cursusprogramma op een vertrouwde plek op school of in de buurt. Van januari tot en met juli krijg je wekelijks les van een van onze docenten. Het aanbod verschilt per locatie. We proberen met dit programma vooral kinderen en jongeren te bereiken voor wie muziek- of dansles niet vanzelfsprekend is.

Aanbod
We bieden een gevarieerd aanbod per locatie. Bekijk hier de complete aanbodfolder of meld je direct aan voor DJ, Kinderkoor,Gitaar, Piano, Saz, StreetdanceZang, Muziek & Dans voor kleuters en Musicalklas. Daarnaast organiseren we een aantal masterclasses en workshops en bezoeken we concerten en voorstellingen.

Locaties
Aslan Muziekcentrum is actief op 10 locaties:
West: OBS Bos & Lommer, BSO Groeiparadijs, OBS Rosa Boekdrukker, Aslan Muziekcentrum en Houthaven.

Nieuw-West: Einsteinschool, Het Bovenland, DOCK Music Coaching PlusPunt en Tickel, Eigenwijks, Honingraat en het PlusPunt.

Kosten
Heb je een Stadspas of kom je in aanmerking voor het Jongerencultuurfonds of Scholierenvergoeding? Dan wordt het cursusjaar volledig vergoed door het Jongerencultuurfonds Amsterdam (mits er dit schooljaar nog geen aanvraag is gedaan). Aslan Muziekcentrum vraagt de vergoeding aan bij het Jongerencultuurfonds. Normaal tarief €275,- of €315,-, afhankelijk van de cursus.

Aanmelden
Ook kun je je aanmelden via: aslanmuziek.nl/cursussen. De cursussen die onder het project vallen, herkenbaar aan het logo, hebben een aanmeldbutton per locatie.

Meer info
Voor vragen kun je mailen naar: inmijnbuurt@aslanmuziek.nl