Toon berichten in

Audities voor Talentgroepen

Kom auditie doen voor een van de vele talentgroepen zoals dansgroep, musicalgroep, popband, theatergroep, koor of percussiegroep. Meld je aan via het aanmeldformulier.

Aslan Verdiepingsweekend PO & VO

Tijdens dit vierdiepingsweekend vol muziek, dans, theater en inspiratie verzorgen zowel trainers van Aslan Muziekcentrum als externe trainers verdiepende workshops op het gebied van wereldzang, -dans, -percussie en interdisciplinaire muziek-, theater- en danslessen.

Aslan Dansdag

In deze praktische en intensieve training maak je kennis met dans in het primair onderwijs en de rijke Oosterse danstraditie. Je werkt aan verschillende choreografieën en aan verbetering van je danstechnieken.

Audities voor Talentgroepen

Kom auditie doen voor een van de vele talentgroepen zoals dansgroep, musicalgroep, popband, theatergroep, koor of percussiegroep. Meld je aan via het aanmeldformulier.

Muziek Talent Express Verdieping

Tijdens deze verdiepende training leer je naast de specifieke kenmerken van de Muziek Talent Express zoals non-verbaal lesgeven en werken met werelds repertoire en percussiemateriaal, ook de co-teaching modellen en lesmateriaal uit de lessenserie ‘Op muziek kan je rekenen’ toepassen binnen je lespraktijk.

Oud & Nieuw feestje

Kom ook naar ons Oud & Nieuw-feestje! Onder het genot van een drankje, hapje en muziek sluiten we samen het jaar af. Iedereen kan een hapje meenemen. Ben je erbij en speel je mee? Stuur dan een mailtje naar onze stagiaire Fleure Bloksma.

Muzikaal babycafé

Op woensdag 12 en 19 december organiseren we weer een muzikaal Babycafé in de OBA. Een muzikaal half uurtje waarin we gaan voorlezen en zingen. Kom ook langs en maak samen met je (klein)kind muziek!

Dansworkshop OBA

Tijdens het voorleesuurtje in de OBA Mercatorplein gaan we voorlezen en dansen. We dansen en spelen een prachtig verhaal naar aanleiding van een prentenboek ‘De Kusjeskrokodil’. Voor alle kinderen tot en met 9 jaar die van dans, theater en musical houden. Dans je met ons mee?