Zie je een toekomst voor je als professioneel producer of DJ? Ben je gefascineerd door muziektechnologie? Ben je tussen de 12 en 17 jaar? Dan is deze talentopleiding echt iets voor jou. Je volgt binnen deze tweejarige opleiding een intensief en verdiepend programma dat bestaat uit onder andere sound design, akoestisch-elektronische muziek, muziekproductie, gebruik van muziekprogramma’s en digitale audio workshops (zoals Ableton Push), arrangeren en je eigen muziek maken. Je krijgt zowel wekelijkse lessen van onze docenten als verschillende workshops en masterclasses van muziekprofessionals uit de praktijk. Daarnaast krijg je ieder jaar ook een aantal mogelijkheden om je werk uit te voeren voor publiek op een professioneel podium. Als leerling van de Aslan Academie word je voorbereid op een eventuele vervolgopleiding muziek of muziek en technologie in het MBO of HBO.

Inhoud programma:

– Verschillende modules muziek & technologie
– Muziektheorie en muziekgeschiedenis
– Academieles (masterclasses/workshops).
– Bezoek podia en kunstvakopleidingen (Conservatorium van Amsterdam, Codarts, Muziekgebouw aan ‘t IJ, HKU Muziek & Technologie, Nationale Opera en Ballet)
– Optredens (meerdere optredens per jaar)

Praktische info

leeftijd: 12 t/m 17 jaar
duur: 19 lesweken
start: schooljaar 2020-2021
cursusprijs: € 475,-
locatie:
Locatie Nieuw-West, Louis Bouwmeesterstraat 214

Data

dag & tijd: zaterdag 10:30-14:00

Audities

auditie: om toegelaten te worden moet je wel eerst auditie doen. Voor meer informatie en data van eerstvolgende audities klik hier.

Vragen?