Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kennismaking Aslan Opleiding Muziekeducatie

09 maart 2023 | 15:45 - 17:15

Ben je een vakdocent muziek of muzikant? En heb je interesse in de Post-hbo Aslan Opleiding Muziekeducatie ? Donderdag 9 maart organiseren we een kennismakingstraining van de opleiding. Maak kennis met de sfeer en werkwijze van Aslan Muziekcentrum en ontmoet het docententeam. Tijdens deze training vindt ook de praktijktoelating plaats voor nieuwe studenten. Binnen de Post-hbo opleiding word je tijdens 25 lesweken als professional gecoacht om muziekles te geven aan alle leerjaren van het primair onderwijs. Daarnaast leer je in je muziekles percussie, cultureel divers repertoire, non-verbale communicatie, verschillende muzikale domeinen en vakoverstijgende strategieën in te zetten. En leer je alles over onze muziekmethode Muziek Talent Express (Digitaal) en onze andere lesmaterialen.

 

Het nieuwe seizoen start op 21 september 2023
Locatie | Nieuw-West, Louis Bouwmeesterstraat 214

Programma

15:45 | Inloop met koffie/thee
16:00 | Diverse korte workshops (5 min per workshop)
Koorzang
Muziek Talent Express
Percussie
Muziek & Dans
16:30 | Informatie over de Aslan Opleiding Muziekeducatie
16:40 | Uitwisseling/praktijktoelating
17:15 | Netwerkdrankje en persoonlijke vragen

“Jullie zijn een heel warm team en dat is echt een geweldige toevoeging. Als student voel je je hierdoor gezien en gesteund. De focus op muziek uit de hele wereld is prachtig. Ik heb het gevoel in korte tijd overladen te zijn met ervaringen en kennis. En nu heb ik erg veel zin om dit over te zetten in de natuurlijker vorm van de praktijk.”
Sterre Dijkstra| oud-student Aslan Opleiding Muziekeducatie

Voor vragen over de praktijktoelating of kun je deze kennismakingstraining niet bijwonen, maar heb je wel interesse? Neem contact op met Priya Keet via priyakeet@aslanmuziek.nl / 020-6124446.

Aanmelden Kennismaking Aslan Opleiding Muziekeducatie 9 mrt 2023

 

Gegevens

Datum:
09 maart 2023
Tijd:
15:45 - 17:15