Opleiding Muziekeducatie Aslan is bedoeld voor professionals in het muziekonderwijs die hun vaardigheden in het primair onderwijs verder willen ontwikkelen. De opleiding start 21 september, duurt 25 lesweken en is zeer praktijkgericht.

Wat houdt de opleiding in?
Tijdens deze opleiding word je met een groep van 10 tot 15 deelnemers vijfentwintig weken lang als professional gecoacht om muziekles te geven aan alle groepen van het primair onderwijs, zowel onder- als naschools. Je leert vanuit je eigen artistieke visie werken met de lange leerlijn Muziek Talent Express, non-verbaal communiceren, werkvormen vanuit verschillende muzikale domeinen, dans en muziektheater inzetten en interdisciplinair werken. Alle vaardigheden en kennis worden direct toegepast tijdens de stage.

Voor wie?
Deze opleiding is voor muziekdocenten, muzikanten of muziekvakspecialisten die hun kennis en vaardigheden op het gebied van muziekonderwijs willen vergroten.

Wat kun je o.a. na het volgen van deze opleiding?
– Je geeft muziekles vanuit een eigen muzikaal-artistieke visie;
– Je beschikt over muzikale, instrumentale, ritmische, harmonische en vocale vaardigheden en zet deze adequaat in tijdens het lesgeven;
– Je kunt binnen je muzieklessen werken met een activerende didactiek, wereldmuziek, verschillende muzikale domeinen, non-verbale communicatie, oog voor talentontwikkeling, de wens van de school en taalvorming;
– Je kunt met diverse groepen een veilige lesomgeving initiëren, ontwerpen, verzorgen en evalueren.

Interesse?
Kom dan naar de gratis kennismakingstraining op zaterdag 9 sept van 15.30 tot 16.30 uur op Aslan Muziekcentrum, Corantijnstraat 9. Volg workshops, ontmoet de trainers en laat je informeren!

Meer info over Opleiding Muziekeducatie Aslan >

Aanmelding Kennismakingstraining

Aanmelden Kennismakingstraining Opleiding Muziekeducatie Aslan