Ben je een ervaren muziek-, dans- of theaterdocent en wil je kennis uitbreiden? Ben je als professional werkzaam in het kunst-en cultuuronderwijs? Of ben je net afgestudeerd en op zoek naar een goede formule van lesgeven? De trainingen van Aslan Muziekcentrum helpen je op weg en geven je nieuwe inspiratie. Onze passie is om zoveel mogelijk kinderen hun talent te laten ontdekken, ongeacht hun achtergrond en financiële situatie. Bij onze trainingen is daarom veel aandacht voor werelds repertoire, interdisciplinair werken en non-verbaal werken. Je volgt trainingen en workshops die bovendien praktijkgericht en direct toepasbaar zijn.

Theater is een Taal & Op Dans kan je Rekenen
zaterdag 9 december | 10:00-15:00
Tijdens deze training voor profs in het dans- en theateronderwijs leer je werken met theater- en danslessen waarin de ontwikkeling van taal en rekenen een plek heeft gekregen voor het basisonderwijs. Kortom: leer interdisciplinair werken! Voor groepsdocenten en kunstvakdocenten (in spé) werkzaam in het primair onderwijs.

Programma:
9.30-10.00u Inloop koffie/thee
10.00-12.00u Training Op Dans kan je Rekenen
12.00-13.00u Lunch
13.00-15.00u Training Theater is een Taal
15.00-15.30 Netwerkborrel
Meld je nu aan >

Andere trainingen

24 november 2017 Aslan Werelddansavond
Tijdens deze uitdagende training maak je kennis met bodypercussie, capoeira en Bollywood dans!

13 januari 2018 Muziek Talent Express
De training om te leren werken met een lange leerlijn, Muziek Talent Express.

17 maart 2018 Aslan Dansdag
Een praktische en intensieve training waarbij je kennis maakt met een lange leerlijn dans in het primair onderwijs en de rijke Oosterse danstraditie.

Lesmateriaal
Naast trainingen ontwikkelen we ook lesmateriaal voor professionals. We bieden het lesboek Muziek Talent Express, hét praktijkboek met werelds lesmateriaal voor een doorlopende leerlijn muziek.  Bovendien krijg je bij aanschaf van het boek flinke korting op het trainingsaanbod. Daarnaast hebben we ritme- en melodiekaarten en zijn we bezig met de ontwikkeling van de digitale versie van Muziek Talent Express. Meer info >