Scholingsprogramma voor professionals
Wil je je kennis uitbreiden? Wil je meer weten over lange leerlijnen? Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? Wil je leren vakoverstijgend te werken? De trainingen van Aslan Muziekcentrum helpen je op weg!

We hebben als werkwijze durven, doen en meedenken. Onze trainingen zijn praktisch, duurzaam, activerend, meteen toepasbaar en bieden veel ruimte voor persoonlijke aandacht. We organiseren trainingen voor muziekdocenten, dansdocenten, groepsdocenten,pedagogisch medewerkers en musici.

8 april | Kennismakingstraining Opleiding Muziekeducatie Aslan
Vanaf september gaat de halfjaarlijkse Opleiding Muziekeducatie Aslan voor muziekdocenten en muzikanten weer van van start. Tijdens de gratis kennismakingstraining kun je eerst uitproberen. Kom eerst sfeerproeven, workshops volgen en de trainers ontmoeten. 

Een greep uit het aanbod van onze andere trainingen:

8 april | Muziek Talent Express
Leer werken met een lange leerlijn. Een praktijkgerichte training waarin je alles leert over het inzetten van de lange leerlijn Muziek Talent Express.

19 t/m 21 mei | Jubileum Trainingsweekend
Aslan Muziekcentrum bestaat 20 jaar! Vier dit met ons tijdens een feestelijk trainingsweekend vol muziek en inspiratie.

Check hier het complete aanbod voor particulieren en hier het aanbod voor bedrijven.

Interesse?
Interesse in het trainingsprogramma of heb je een vraag? Vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij nemen dan contact met je op.

Contactformulier trainingsprogramma