Het Opleiding en Trainingscentrum van Aslan Muziekcentrum helpt professionals in het kunst- en cultuuronderwijs op weg. Bij onze trainingen is veel aandacht voor wereldrepertoire, interdisciplinair werken en non-verbaal werken. Je volgt trainingen en workshops die bovendien praktijkgericht en direct toepasbaar zijn. Leer werken volgens de methode van Aslan Muziekcentrum!

Aslan Opleiding Muziekeducatie
Werkzaam als muziekdocent, muzikant of vakspecialist, wil je je vaardigheden verder ontwikkelen en muziekonderwijs verankeren op je school? Dan is de Aslan Opleiding Muziekeducatie iets voor jou! Tijdens deze opleiding van Aslan Muziekcentrum word je 25 weken lang als professional gecoacht om muziekles te geven aan alle groepen van het primair onderwijs, zowel onder- als naschools. Een praktische opleiding, waarbij je getraind wordt tot Muziek Talent Express-expert. Meld je gauw aan voor het nieuwe opleidingsjaar. Deze start op 20 september.

Praktische info:
Startdatum: 20 september 2018
Duur: 25 lesweken (t/m 18 april 2019)
Studiebelasting: 112,5 uur, excl pauze, incl. contacturen en stagelessen. Daarnaast vragen wij per week 3 uur zelfstudie en stagevoorbereiding (1 uur per week). Dit is een totaal van 225 uur per student voor de opleiding.
Lesdag: donderdag 10:00-15:00
Prijs: € 1499,- (incl. BTW) incl. Muziek Talent Express Boek (t.w.v. €159)

Voor wie:
– Muziekdocenten en vakspecialisten (in spé) die hun kennis en vaardigheden willen vergroten.
– Musici werkzaam in het primair onderwijs (hbo-niveau).

Aanmelden kan tot 30 juni! Meer info en direct aanmelden >

Kennismakingstraining
Eerst kennismaken? Kom naar de gratis kennismakingstraining op 8 september van 15:30-16:30. Meer info >