Aanmelding en plaatsing
Wil je je inschrijven voor een cursus? Dit kan door het inschrijfformulier in te vullen bij de betreffende cursus op deze website of op de administratie in Aslan Muziekcentrum. Na ontvangst van het inschrijfformulier wordt per e-mail of telefoon contact met je opgenomen. Plaatsing gebeurt op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen. Aanmelding geeft geen garantie op plaatsing. Voor elke nieuwe cursus (en elk nieuw cursusjaar) dient de leerling zich opnieuw aan te melden.

Inschrijven kan ook via de administratie op Aslan Muziekcentrum:
020-6124446 | info@aslanmuziek.nl

Proefles
Het is mogelijk om een gratis proefles te volgen. Bij de administratie kun je een afspraak maken voor een proefles. Mail naar: info@aslanmuziek.nl

Kortingsmogelijkheden
Bij Aslan Muziekcentrum kun je gebruik maken van verschillende kortingsregelingen. Meer info > 

Betalingsprocedure
Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Na de eerste les dient de leerling zich in te schrijven en het cursusgeld te betalen bij de administratie. Inschrijfformulieren voor de privé-/duo- en groepslessen dienen volledig ingevuld en ondertekend te zijn. Hiermee verplicht de leerling zich tot het betalen van het cursusgeld. Inschrijving en betaling dienen vóór de tweede les voldaan te zijn. De inschrijving duurt tot het einde van de cursus. Bij start later in het cursusjaar wordt een correctie van het cursusgeld toegepast. Voor leerlingen jonger dan 18 jaar wordt de betalingsverplichting op het inschrijfformulier door één van de ouders/verzorgers ondertekend.

Betaling van het cursusgeld kan door middel van het overmaken van het verschuldigde bedrag op ABN Amro rekeningnr. NL34ABNA0497 683 474 ten name van Aslan Muziekcentrum, onder vermelding van de naam van de leerling, de cursus en het cursusjaar. Ook kan men pinnen bij de administratie. Deze bevindt zich in het kantoor op de tweede verdieping van de Corantijnstraat 9 te Amsterdam, bekijk hier de openingstijden.