Dans Talent Express

Dans Talent Express is een doorlopende leerlijn dans voor groep 1 tot en met 8 van de basisschool. Een vaste dansdocent geeft wekelijks muziekles waarin de leerlingen zich op een logische wijze met bewegingsonderwijs ontwikkelen. Door de danslessen aan te laten sluiten op de jaarplanning, wordt het echt een onderdeel van de school. In Amsterdam hebben verschillende basisscholen al kennis kunnen maken met een jaar lang Dans Talent Express (DTE) op hun school, verankerd in hun lespakket.

Dans Talent Express bestaat uit:

  • wekelijkse dansles door een vaste dansdocent
  • continuïteit in dansante ontwikkeling leerlingen
  • ruimte om specifieke wensen van de school in de dansles te integreren
  • uitbreidingsmogelijkheid met een naschoolse Talent dansgroep
  • bijscholing van de dansdocent
  • vervangende dansdocent bij ziekte
  • aansluiting op de tule doelen
  • kwaliteits- en tevredenheidsbewaking

Aslan Muziekcentrum biedt de doorlopende leerlijn Dans Talent Express ook in het kader van het Amsterdamse Basispakket Cultuureducatie aan.

Voor groep 1 t/m 8

Duur jaar

Tarief offerte op maat

Lesmateriaal
Dansdocenten beschikken met Dans Talent Express over uniek en rijk praktijkmateriaal dat hen handvaten biedt om een doorlopende leerlijn dans te realiseren. De dansdocent werkt vanuit dansdomeinen aan de competenties uit de overzichtelijke competentielijst per groep. Binnen het programma is talentontwikkeling een belangrijke pijler. Daarom maakt het materiaal van Dans Talent Express het mogelijk om een goede verbinding met binnen-, na- en buitenschoolse danslessen te maken en zet Aslan Muziekcentrum actief talentscouts in om talenten te signaleren en begeleiden. Daarnaast biedt Aslan Muziekcentrum in het verlengde van Dans Talent Express een trainingsprogramma voor dans en groepsleerkrachten.

Training
Wil je zelf als dansdocent met Dans Talent Express aan de slag? Schrijf je dan nu in voor een training.

Meer info en aanmelden
Bent u benieuwd wat Dans Talent Express voor uw school kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@aslanmuziek.nl of 020-6124446