Laden Evenementen

Home » Agenda » Open Dag

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open Dag

03/09/2017 | 12:00 - 15:00

Evenement Navigation

Aslan Muziekcentrum is de plek in Amsterdam-West om met je creatieve talent aan de slag te gaan. Een plek waar je je direct thuisvoelt en het beste uit jezelf kan halen. Ben je ook benieuwd wat je allemaal bij ons kunt doen? Kom dan naar de Open Dag en maak kennis met ons nieuwe cursusaanbod, geniet van optredens, volg theater- en dansworkshops en probeer allerlei instrumenten uit. Uiteraard is het mogelijk om je direct in te schrijven voor een cursus. Iedereen is welkom, neem gerust je familie en vrienden mee! Wij zorgen voor een drankje en hapje in de kantine. Tot bij de Open Dag!

Weet je al wat je wilt en wil je zeker zijn van een plekje bij een cursus, meld je dan meteen online aan voor een cursus. Klik hier voor het cursusoverzicht.

Open Dag
zondag 3 september 2017
12:00-15:00
Locatie | Corantijnstraat 9

Programma
Klik hier voor het programma van de Open Dag.

Auditie Aslan Academie
Na de Open Dag vindt om 15:30 de auditie plaats voor de Aslan Academie. Ben je tussen de 7 en 14 jaar, hou je van muziek, dans of theater en wil je het maximale uit je talent halen in een dansgroep, musicalgroep, popband, klassiek ensemble, zanggroep of trommelclub? Kom dan auditie doen. Meld je aan via info@aslanmuziek.nl.

 

Aanmelden Open Dag 3 september

 

Gegevens

Datum:
03/09/2017
Tijd:
12:00 - 15:00