Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

juni 2017

Optreden Orient Connection Junior Koor

30 juni | 19:15 - 20:00
Augustinuskerk, Postjesweg 123
+ Google Maps

De meiden van Orient Connection Junior Koor zijn gevraagd om in de prachtige Augustinuskerk in Amsterdam op 30 juni op te komen treden. Orient Connection Junior Koor kenmerkt zich door de folkloristische zang uit Anatolië, het Midden-Oosten en de Balkan. De groep treedt diverse keren per jaar op. Dit wil je niet missen, je komt toch ook?

Meer weten »
juli 2017

Auditie Talentgroep

1 juli | 15:00 - 18:00

Ben je tussen de 7 en 14 jaar, hou je van muziek, dans of theater en wil je het maximale uit je talent halen in een dansgroep, musicalgroep, popband, klassiek ensemble, zanggroep of trommelclub? Meld je dan aan voor de auditie op 1 juli 2017 via info@aslanmuziek.nl

Meer weten »

Aslan Zomer Picknick

7 juli | 16:00 - 18:00

Om een muzikaal jaar af te sluiten en om de zomervakantie in te luiden wordt er dit jaar weer de Aslan Zomer Picknick georganiseerd voor leerlingen en docenten. Op deze vrijdagmiddag 7 juli zullen wij met iedereen die zin heeft om te komen iets lekkers eten en/of drinken in het Vondelpark. Dit natuurlijk onder het genot van veel muziek. Jij komt toch ook?

Meer weten »
augustus 2017

Zomerschool

28 augustus | 08:00 - 17:00

Ben je tussen de 7 en 12 jaar en heb je zin om je deze zomer creatief helemaal uit te leven? Tijdens de laatste week van de zomervakantie kun je aan de slag met workshops, theater, dans, music production en songwriting. Voor iedereen met een passie voor voor muziek, dans en theater! Meer info >    

Meer weten »
september 2017

Maak kennis met muziek, theater & dans tijdens Open Dag

3 september | 12:00 - 15:00

Ben je altijd al benieuwd wat je allemaal kunt doen bij Aslan Muziekcentrum? Kom dan naar onze Open Dag en maak kennis met ons nieuwe cursusaanbod, geniet van optredens, volg theater- en dansworkshops en probeer allerlei instrumenten uit. Uiteraard is het mogelijk om je direct in te schrijven voor een cursus. Iedereen is welkom, neem gerust je familie en vrienden mee! Wij zorgen voor een drankje en hapje in de kantine.

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen